SantCugatCreix tanca la temporada i destaca el paper dels entrenadors


  • Comparteix:

L'associació esportiva SantCugatCreix ha tancat la temporada i valora la tasca de l'entrenador com a fonamental per liderar els projectes esportius i ètics de les entitats. L'exentrenador del Barça d'handbol Xesco Espar ha ofert una xerrada on ha lloat el recorregut de SantCugatCreix i la tasca formativa que exerceix sobre l'esport santcugatenc.

Prop d'un centenar de persones ha assistit a la xerrada de Xesco Espar on ha emfatitzat en la capacitat de liderar i dirigir que han de tenir els entrenadors sobre els jugadors. Espar ha explicat que els reptes no són limitadors, sinó motivadors d'oportunitats.

El psicòleg esportiu de SantCugatCreix, Albert Casorrán, ha aprofitat l'acte per explicar les diferents formacions en valors que s'han fet per a pares, entrenadors i directius d'aquesta temporada. El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, destaca que el paper de l'entrenador és clau per a la formació ètica dels esportistes.

Albert Salarich

Els entrenadors són l'eix vertebrador d'aquest projecte. Ells són els encarregats de transmetre els valors.


Una de les novetats de SantCugatCreix per a la nova temporada és aprofitar els cinc minuts finals dels entrenaments per exposar els valors de l'esport a les diferents sessions tècniques i tàctiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.