Sant Cugat decidirà les gimnastes que competiran al Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica


  • Comparteix:

Eloi Rovira i Toni Molina a la presentació del campionat

Eloi Rovira i Toni Molina a la presentació del campionat

Més de 800 gimnastes d'arreu de Catalunya es donen cita aquest cap de setmana a Sant Cugat per disputar el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Rítmica, classificatori per al Campionat d'Espanya que se celebrarà a Múrcia la primera setmana de desembre. El Club Gimnàstica Sant Cugat organitza aquesta cita que reunirà 50 equips de primer nivell català. La competició, que tindrà lloc al pav3 de la Rambla del Celler, comença a les nou del matí i s'allargarà fins les vuit del vespre. El mateix dia també es disputarà la segona fase de Copa Catalana.

Al matí tindran lloc les competicions dels nivells 8 i 7 del Campionat de Catalunya que s'allargaran fins a les dues del migdia. Les cinc primeres de cada categoria es classificaran per al campionat estatal. A partir de les dues, i fins les cinc de la tarda, es disputarà la segona fase de Copa Individual Catalana i de cinc de la tarda a vuit del vespre, la segona fase de Copa Catalana en equips de nivell 4 a 6.

El Club Gimnàstica Sant Cugat presenta tres equips del nivell 8 - Primera Categoria, Junior i Infantil - que competiran per a l'estatal. Tot plegat, després que dissabte passat quatre del nivell 7 es classifiquessin pel Campionat d'Espanya Base, que se celebrarà a Valladolid del 8 al 13 de novembre. A més, el club també participa amb tres conjunts de nivell copa catalana i 4 conjunts de nivell campionat base.

Després de sis anys, el Gimnàstica Sant Cugat recupera la tradició d'organitzar competicions nacionals i internacionals de rítmica animat pel bon nivell assolit per les gimnastes de primera categoria. El president, Toni Molina, ha explicat que estan treballant 'molt dur' perquè tot estigui a punt i es mostra segur de la bona acollida que tindrà l'esdeveniment entre els santcugatencs.

Toni Molina

Estem segurs que serà un èxit de participació de públic. Esperem que tothom gaudeixi de la rítmica perquè venen gimnastes d'un nivell molt alt, molt potents.


El regidor d'Esports i Joventut, Eloi Rovira, ha lloat la iniciativa del Club Gimnàstica Sant Cugat per portar a municipi gimnastes de primer nivell català. Rovira assegura que la rítmica és una disciplina molt arrelada a la localitat i, per això, diu, és un honor que Sant Cugat aculli la lluita per arribar a la competició estatal.

Eloi Rovira

És una notícia fantàstica per a la ciutat tenir un Campionat de Catalunya i una Copa Catalana del nivell que tindrem aquí, amb les millors gimnastes de Catalunya lluitant per accedir a les places a nivell d'Espanya.


Les entrades a l'esdeveniment tenen un preu de set euros, excepte per als menors de set anys, els jubilats i les gimnastes federades, que tenen l'entrada lliure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.