El Campus Gemma Mengual, a Valldoreix entre el 24 i el 28 de juliol


  • Comparteix:

Gemma Mengual organitza la 4a edició del Campus de Natació Sincronitzada entre el 24 i el 28 de juliol al Club Esportiu Valldoreix. Les activitats començaran a les nou del matí i finalitzaran a dos quarts de sis de la tarda. El cost dels quatre dies està al voltant dels 200 euros i els inscrits s'han d'apuntar a Fundaciobtt.com. El Campus està a obert a nens i nenes sense límit d'edat.

Mengual ha tancat els Jocs Olímpics de Rio la seva carrera com a nedadora i des de setembre ha obert una nova etapa com a entrenadora de l'equip espanyol de sincronitzada. La santcugatenca explica els objectius que s'ha marcat per a aquest campus.

Gemma Mengual

Volem treure el màxim rendiment a cada participant del campus.


El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, i el director esportiu del club valldoreixenc, Roger Badia, han assistit a l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.