Gran Bretanya, Bèlgica i Rússia són les grans vencedores de l'European Regional Open de boccia


  • Comparteix:

La Gran Bretanya amb quatre ors en individuals i parelles, Bèlgica, amb dos ors, i Rússia amb un or per equips són els grans triomfadors de l'European Regional Open de Boccia que s'ha disputat a Sant Cugat des de dimarts fins dissabte. Una competició que ha aplegat una vuitantena d'esportistes de 13 països diferents i que ha organitzat la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

Aquest dissabte s'han disputat les finals individuals i Gran Bretanya ha estat la gran vencedora, amb set podis. Els britànics s'han imposat en les categories BC1, BC3 i BC4, a més de les parelles en BC4. Rússia també ha fet un gran campionat i s'ha endut l'or per equips i la segona plaça en les categories BC1, BC2, BC3, i en parelles en BC3 i BC4, a més d'un tercer lloc. Pel que fa a Bèlgica, s'ha imposat en BC2 i en parelles en BC3. La resta de països que han pujat al podi han estat Espanya, amb un tercer lloc en categoria BC3 parelles, Grècia, Països Baixos i Hongria. Dinamarca, França, Ucraïna, Eslovènia, Noruega i Itàlia no han pogut fer medalles.

El president de la FECPC, Carles Muñoz, destaca el potencial d'alguns països que s'hi poden dedicar gairebé professionalment.

Carles Muñoz

Espanya estaria quart o cinquè en el rànquing i és bo. Però s'ha de tenir en compte la mentalitat, pressupostos i temps d'entrenament que hi ha en alguns països i el nostre. És molt diferent.


La següent cita que prepara la FECPC a Sant Cugat són els World Games que tindran lloc durant el 2018.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.