La 36a Cloenda dels Jocs Esportius Escolars amplia la seva oferta d'esports en l'edició amb més participants


  • Comparteix:

La 36a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, organitzada per l'OMET, amplia la seva oferta d'esports i premis en l'edició que ha aplegat més esportistes, un total de 3033 nens i nenes. Una altra de les novetats de l'acte ha estat un segon escenari, el dels Cilindres, enfocat a l'esport per als més petits i també a l'esport individual. Tot plegat, en una festa que segueix creixent i que any rere any aconsegueix aplegar famílies i escoles en una festa de l'esport santcugatenc.

El repartiment de premis en les modalitats d'iniciació esportiva, multiesport, karate, patinatge i rítmica escolar ha estat una de les novetats de la 36a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars. Una major oferta que ha obligat a l'organització ha posar un nou escenari, el dels Cilindres, a més del tradicional escenari de l'Arc per aplegar l'esport pels més petits així com també l'esport individual.

En el marc de Sant Cugat Ciutat del Bàsquet Català s'ha fet entrega dels Premis Especials als Valors per primer cop en la trajectòria de la festa. L'aleví Pins del Vallès A ha guanyat el guardó "Premi a l'Esforç", el "Premi a la Companyonia" ha caigut en mans de l'Aleví Turó de Can Mates i el "Premi Fair Play" se l'ha endut l'equip benjamí de La Floresta.

De nou i per tercer any consecutiu els participants han pogut gaudir de l'EsportTast per degustar diferents esports entre els escacs, el tennis taula, l' atletisme, el futbol, l'handbol, el voleibol, el ciclisme i el bàsquet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.