La Festa de la Infància de la Penya Blaugrana Sant Cugat aplega prop de 500 nens i nenes a Can Magí


  • Comparteix:

La 7a edició de la Festa de la Infància, organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat, ha reunit aquest diumenge prop de 500 nens i nenes a la ZEM Can Magí amb un torneig de futbol escolar i activitats lúdiques gratuïtes per a totes les edats. La festa d'enguany ha tingut la participació de l'associació benèfica Anita, que lluita contra el càncer infantil, i altres entitats que han proposat jocs i tallers diversos.

El torneig de futbol l'han disputat un centenar d'alumnes de tercer i quart de primària de les escoles Gerbert d'Orlhac, Collserola, Thau Sant Cugat, Santa Isabel i Pi d'en Xandri.

El vicepresident de la PB Sant Cugat, Joan Carles Galofré, s'ha mostrat molt content amb la consolidació de la Festa de la Infància.

Joan Carles Galofré

Estic molt satisfet perquè la festa s'està convertint en una festa de ciutat que la gent espera durant l'any. Ens sentim orgullosos d'aquesta diada lúdica i carregada de valors.


L'escola d'arts marcials MAC ha fet una breu exhibició i les altres entitats participants han organitzat jocs de taula i tallers per a la canalla.

L'organitzadora de la festa, Esther Alòs, ha anunciat que estan treballant en noves activitats de caràcter familiar per a la propera edició.

Esther Alòs

Ens agradaria fer sinergies amb altres associacions i tenim un projecte per l'any que ve perquè les famílies també gaudeixin de l'esport.


La festa de l'escuma ha tancat una jornada marcada pel sol i la calor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.