Entitats esportives de la ciutat se sumen al manifest de la UFEC en suport a 'les institucions catalanes'


  • Comparteix:

El manifest de la UFEC

El manifest de la UFEC

Entitats esportives de Sant Cugat s'han sumat al manifest de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) en suport a 'les institucions catalanes davant les actuacions que s'estan duent a terme durant el dia d'avui', en referència al macrooperatiu contra l'1-O. En aquest sentit, la UFEC ha instat 'tot el món de l'esport a mobilitzar-se en les diferents concentracions que oficialment s'estan convocant'. Diferents entitats de la ciutat han mostrat el seu suport aquest manifest que duu el títol de 'Això no és un joc!'.

El Karate Sant Cugat, el Club Handbol Valldoreix i l'associació SantCugatCreix, formada pel Rugby Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el PHC Sant Cugat i el Junior, i la Unió Esportiva Sant Cugat han compartit el manifest al seu perfil de Twitter. El Volei Sant Cugat l'ha publicat al seu lloc web. El Sant Cugat FC, de la seva banda, ha publicat a Twitter i Facebook una imatge d'una de les concentracions amb un missatge de suport i 'solidaritat amb les institucions catalanes', mentre que el Junior ha emès un comunicat en què 'condemna qualsevol acció que pugui impedir drets com la llibertat d’expressió, la democràcia i el dret a decidir' i 'manifesta públicament el seu suport a totes les persones, entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets'.

















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.