El Club Tennis Natació Sant Cugat recupera el torneig internacional femení ITF-ACV


  • Comparteix:

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitza la 13a edició de l'Open ITF-ACV Ciutat de Sant Cugat femení que es disputarà entre el 30 d'octubre i el 4 de novembre. El torneig es recupera després d'un any d'absència i amb una dotació de 25.000 dòlars en premis. La competició serveix perquè les joves tennistes sumin punts per al rànquing de l'ATP.

11 torneigs ITF es disputen a tot l'Estat espanyol i d'aquests tres són a Catalunya. El Club Tennis Natació Sant Cugat continua l'aposta pel tennis femení i també per aquest esport amb activitats paral·leles al torneig.

Un torneig de mini tennis i tennis al carrer, amb l'extennista Àlex Corretja, aquest dissabte a la plaça del Rei amb el Junior, el Valldoreix, el Set Ball i el Natació Sant Cugat servirà per potenciar el tennis a la ciutat. El tennis adaptat també tindrà protagonisme amb una exhibició i clínic l'1 de novembre al club santcugatenc.

El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Toni Lloret, destaca l'aposta de l'entitat pel tennis femení.

Toni Lloret

L'ITF és una competició que potencia les joves tennistes.


La federació espanyola de tennis, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament i la federació catalana de tennis també col·laboren amb el torneig. El Club Tennis Natació Sant Cugat té una escola de jugadors i jugadores amb 300 integrants i amb tots els equips de base a la màxima categoria del tennis català. Cugat.cat és col·laborador del torneig.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.