La resta de resultats del cap de setmana


  • Comparteix:

Primera derrota del Valldoreix, que segueix líder / Font: Valldoreix FC

Primera derrota del Valldoreix, que segueix líder / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC encaixa la primera derrota de la temporada al camp del segon classificat, el Santa Eulàlia, però manté el lideratge del seu grup a Tercera Catalana. Consulta els resultats d'aquest partit i d'altres conjunts de la ciutat en aquest resum de la jornada del cap de setmana.


Futbol

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix FC ha perdut (4-1) davant el segon classificat, el Santa Eulàlia, que ara es col·loca a només un punt. Borja Valls ha fet l'únic gol dels valldoreixencs, que només ha servit per maquillar el marcador a l'últim minut. Primera derrota en nou jornades del Valldoreix, que la setmana rep el Carmelo.

Al grup 6 de Tercera Catalana, els tres conjunts santcugatencs han perdut els seus partits. Tant el filial del Sant Cugat FC com el Mira-sol Baco han caigut a casa per la mínima: els vermell-i-negres contra l'Escuela Bonaire (0-1) i els de Mira-sol davant el líder invicte del grup, el Juventud 25 de Setiembre (0-1). A més, el filial del Junior també ha perdut a casa (1-3) contra el cuer la Peña Deportiva Pajaril. A la classificació, el SantCu B és cinquè, el Mira-sol setè i el Junior B quart per la cua a només dos punts de l'últim.

D'altra banda, al grup 13 de Quarta Catalana, la Penya Blaugrana Sant Cugat ha superat amb contundència el Can Colapi de Terrassa (0-4) i es col·loca cinquena a només tres punts del liderat.


Bàsquet

El Qbasket Sant Cugat ha guanyat (66-71) a la pista del cuer, el Sant Nicolau B, a la setena jornada del grup 3 de Segona Catalana. Triomf important que trenca una ratxa negativa de tres derrotes seguides i permet al Qbasket sortir de la zona de promoció de descens.

Victòria també de l'European International School davant el Castellar B (68-49) al grup 7 de Tercera Catalana. Els santcugatencs sumen sis triomfs en sis partits.


Handbol

El Club Handbol Valldoreix torna al camí del triomf i supera el Martorell (27-31) a la cinquena jornada del grup B de Segona Catalana. Segona victòria del curs que allunya els valldoreixencs de la cua de la classificació.

De la seva banda, el sènior femení de l'Handbol Sant Cugat ha caigut de manera cruel (20-21) davant La Salle Montcada al grup B de Primera Catalana femenina. Les santcugatenques guanyaven de tres a cinc minuts pel final però tres lesions en el pitjor moment han permès les visitants capgirar el marcador i avançar les vermell-i-negres al segon lloc de la taula.


Rugbi

El sènior femení del Rugby Sant Cugat ha guanyat (17-24) al camp del CRC Terrassa i suma la segona victòria seguida al grup B de Primera Catalana. Les santcugatenques són terceres amb nou punts i la setmana que ve reben el líder, un CN Poblenou fins ara intractable.


Futbol Sala

Per últim, al grup 1 de la Segona Catalana de futbol sala, una de freda i una de calenta amb la victòria de l'Olímpyc Floresta i la derrota del FS Sant Cugat. Les florestanes han fet bons els pronòstics i han derrotat amb contundència (0-7) el cuer, el Premià de Mar, per mantenir-se invictes al capdavant de la taula amb 12 punts de 12 possibles. En canvi, les vermell-i-negres han caigut a la pista del Vidreres (4-1) i sumen la derrota seguida de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.