La 10a edició de la Transcollserola de BTT es disputa el 26 de novembre amb canvi de recorregut


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de la Transcollserola de BTT

Imatge de la darrera edició de la Transcollserola de BTT

La 10a edició de la Transcollserola de BTT, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, es disputa el 26 de novembre amb sortida i arribada des del parc de la Pollancreda. La marxa curta serà de 32 quilòmetres, i la llarga, de 73, i augmenta la distància respecte a la darrera edició. Les inscripcions es poden formalitzar a Inscripcions.cat.

La cursa està integrada al Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme i tots els participants hauran de completar la cursa amb GPS. El recorregut transcorre per pistes forestals del parc de Collserola i creua els termes municipals de Sant Cugat, el Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola. Les dues marxes tindran tres avituallaments de sòlids i líquids. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, destaca els canvis que s'ha fet a la cursa.

Rafa Robledo

Les dues marxes seran més llargues per la petició dels participants.


El cost de les inscripcions serà de 27 euros fins dilluns de la setmana que ve, de 30 euros entre dimarts de la setmana que ve i dissabte i el mateix dia de la cursa s'haurà de pagar 32 euros. La sortida de la marxa llarga serà a les vuit del matí i la curta, a dos quarts de nou del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.