La Coordinadora d'Entitats Esportives demanarà per primera vegada subvenció a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Imatge de la primera reunió de la Coordinadora d'aquest 2018

Imatge de la primera reunió de la Coordinadora d'aquest 2018

El president de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Rafa Robledo, ha assegurat, a la primera reunió de l'any d'aquest dilluns, que la plataforma demanarà subvenció per a aquest any per ampliar els projectes de ciutat que tenen previstos a curt termini. Robledo destaca que és la primera vegada que demanen aquesta ajuda econòmica que atorga l'Ajuntament. El màxim mandatari també ha explicat que el Club Artística Sant Cugat s'integra a la plataforma, que ja aglutina 13 entitats.

La primera reunió de 2018 ha servit per fer balanç econòmic de 2017 on s'ha tancat l'any amb un superàvit de 365 euros. La plataforma té previst potenciar l'organització d'activitats a la ciutat i és per aquest motiu que demanaran subvenció a l'Ajuntament. El president de la Coordinadora, Rafa Robledo, explica la necessitat de rebre subvenció per ampliar els projectes de la plataforma.

Rafa Robledo

La subvenció ens pot ajudar a organitzar més activitats.



Un nou membre

Els assistents a la reunió han aprovat per unanimitat l'entrada del Club Artística Sant Cugat. Una entitat fundada fa cinc anys a la nostra ciutat i que des d'aquest dilluns ja és membre de la Coordinadora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.