La segona etapa de la Volta creuarà Sant Cugat aquest dimarts als volts d'un quart de tres de la tarda


  • Comparteix:

La segona etapa de la Volta creuarà Sant Cugat aquest dimarts / Foto: la Volta

La segona etapa de la Volta creuarà Sant Cugat aquest dimarts / Foto: la Volta

La segona etapa de la Volta creuarà Sant Cugat aquest dimarts als volts d'un quart de tres de la tarda. Una jornada en què els ciclistes recorreran l'Avinguda de les Roquetes, la Ronda Nord i el carrer de Vallespir abans de marxar cap a Rubí. Serà una etapa que s'iniciarà a Mataró i finalitzarà a Valls.

La Volta a Catalunya, que de nou aplegarà alguns dels millors ciclistes del món amb noms com el de Nairo Quintana i Alejandro Valverde, passarà per Sant Cugat aquest dimarts. La ciutat santcugatenca serà punt de pas de la segona etapa, que es durà a terme dimarts, mentre que l'endemà serà el punt des d'on arrenqui la tercera etapa. La sortida de dimecres serà quan passin vint minuts de les onze del matí des del Pla del Vinyet.

El cartell el lideren campions de Grans Voltes com Nairo Quintana, guanyador de la Vuelta i del Giro i dues vegades segon al Tour de França, Alejandro Valverde, també campió de la Vuelta i que ha estat diverses vegades al podi del Tour i el Giro, i altres nomes com el de Fabio Aru, Rigoberto Urán i el vilanoví Marc Soler, que acaba d'alçar-se amb la París-Niça.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.