La 12a Marxa Cap del Rec estrenarà un doble recorregut de 30 i 50 quilòmetres


  • Comparteix:

L'organització també ha presentat com a novetat el cartell de la marxa

L'organització també ha presentat com a novetat el cartell de la marxa

La 12a edició de la Marxa Cap del Rec del proper 9 de juny arriba amb dues novetats importants en el recorregut. La primera i més destacada és l'estrena d'un recorregut reduït, de poc més de 30 quilòmetres, que se suma a l'habitual de gairebé 51 quilòmetres. A més, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), organitzador de la prova, ha modificat un tram al voltant d'Engolasters amb un nou camí que minimitza la presència d'asfalt en el recorregut. Les inscripcions encara no estan obertes.

La marxa, amb un desnivell acumulat de 5.200 metres i una altura màxima de 2.572 metres, comença al refugi que havia gestionat el CMSC al Cap del Rec, a la Cerdanya, i forma part de la Copa Catalana de Caminades de Resistència, organitzada per la FEEC. El nou recorregut de 30 quilòmetres arrencarà en el mateix punt i acabarà a la Font de la Closa, a tocar del llac d'Engolasters andorrà.

El coordinador de la Marxa, Oriol Botey, explica que el nou camí per dins del bosc obert a la zona d'Engolasters evita 'un bon tram d'asfalt' als corredors i permet 'mantenir l'ambient de la cursa' en quasi tot el recorregut. L'any passat, gairebé 300 participants van completar la Marxa, i Xavier Hernán va ser el primer en creuar la meta amb un temps de sis hores i mitja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.