La UESC de tennis taula pot recuperar la Primera Nacional si guanya a la pista dels Lluïsos


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula vol tornar a Primera Nacional

La UESC de tennis taula vol tornar a Primera Nacional

El primer equip de la UESC de tennis taula pot tornar aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a Primera Nacional si guanya a la pista dels Lluïsos de Gràcia. Els santcugatencs són líders del grup 5 de la Segona Nacional i amb una victòria aconseguirien matemàticament l'ascens de categoria.

La UESC, club consolidat a Primera Nacional

La UESC ha jugat 12 de les últimes 15 temporades a Primera Nacional i només ha patit tres descensos de categoria. El club santcugatenc és un dels més experimentats, però que la temporada passada es va veure abocat al descens. Aquesta temporada l'equip s'ha refet i té el retorn de categoria, a una sola victòria.

Tripleta de qualitat i gent del planter

Josep Anton i Enric Bosch són els jugadors que integren l'equip des de fa moltes temporades, però aquesta campanya han incorporat Gualberto Cabello. L'andalús ha demostrat un bon nivell juntament amb el jugador del juvenil Gabriel Oliveras que ha participat en quatre jornades.

Partit especial

Els vermell-i-negres depenen del seu triomf per pujar. L'altra opció és esperar l'ensopegada de l'Ateneu, segon classificat, que rep el Sallent, tercer. El palista santcugatenc Josep Anton destaca que els partits sempre s'afronten amb pressió i aquest no és una excepció.

Josep Anton

Pressió en tenim cada partit. Tots els equips que lluitem per l'ascens ens hem deixat punts contra equips de la part baixa.


En el partit de la primera volta, la UESC es va imposar (4-2) davant els Lluïsos de Gràcia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.