El torneig Rafa Nadal de tennis de base continua la seva aposta amb el Club Esportiu Valldoreix


  • Comparteix:

Guanyadors i gyuanyadores del torneig Rafa Nadal d'anteriors edicions

Guanyadors i gyuanyadores del torneig Rafa Nadal d'anteriors edicions

La 6a edició del Rafa Nadal Tour by Mapfre estarà integrat per nou proves al 2019 i una d'elles, la tercera, es disputarà al Club Esportiu Valldoreix. La competició es disputarà entre el 12 i el 20 d'abril al club valldoreixenc i reunirà més de 500 tennistes a les categories sub 12 i sub 14 tant masculina com femenina.

El Rafa Nadal Tour by Mapfre s'ha consolidat en el panorama internacional amb gairebé 2.500 inscrits i amb jugadors de 51 nacionalitats. El Club Esportiu Valldoreix és una de les proves ja consolidades en aquest circuit. Els guanyadors i guanyadores de cada prova, 32 tennistes, disputen el Màster a Mallorca a les instal·lacions del Rafa Nadal Academy by Movistar. El torneig també aposta pels entrenaments en valors on els participants reben sessions formatives relacionades amb l'esportivitat, l'esforç i el compromís. El director esportiu del Club Esportiu Valldoreix, ressalta que el torneig potencia el tennis de base i ajuda a situar el club valldoreixenc en el panorama estatal.





Roger Badia

Pe nosaltres organitzar aquest torneig és seguir la línia de treball del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.