Sant Cugat diu adéu a l'etapa com a Ciutat Europea de l'Esport

Després de 271 activitats, la sala El Siglo del Mercantic ha acollit l'acte de cloenda que ha comptat amb bona part de la plana esportiva de la ciutat


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha acomiadat de la seva etapa com a Ciutat Europea de l'Esport 2018 aquest dimecres a la sala El Siglo del Mercantic amb un acte de cloenda que ha reunit representants de clubs i entitats amb participants d'algunes de les 271 iniciatives que s'han impulsat durant el darrer any en la plana esportiva. L'alcaldessa, Carmela Fortuny, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, han estat presents en un acte moderat pel periodista santcugatenc Rafel Bagot, que ha estat l'encarregat d'entrevistar de manera breu a tres testimonis involucrats amb Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport. Patricia Illa, tinenta d'alcalde de l'ajuntament d'Igualada, també ha pujat a l'escenari per agafar el relleu després que la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l'Esport hagi acceptat el municipi de l'Anoia com a Ciutat Europea de l'Esport 2019.

En declaracions a Cugat.cat, Fortuny ha definit aquests últims quatre anys com 'el mandat de l'esport, i ha recordat que 'tots aquells que vulguin gestionar' el consistori, hauran d'incorporar 'iniciatives com aquesta'. En aquest sentit, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha reconegut que s'han 'posat les piles' per donar resposta a la 'demanada de la ciutadania i dels clubs'. Rovira ha remarcat que volen 'seguir creixent' perquè la gent practiqui esport.

Durant la cloenda també s'ha fet el visionat d'un vídeo de balanç d'un any carregat d'activitats. Tot plegat en un acte que ha posat el punt final amb una fotografia i una copa de cava, i que ha estat amenitzat amb música en directe.






Carmela Fortuny

Aquest ha estat el mandat de l'esport. Tots els que volguem obtar a gestionar l'ajuntament hem d'incorporar aquestes iniciatives.

Eloi Rovira

Ens hem posat les piles, hem treballat molt fort per donar resposta a la demanda de la ciutadania i dels clubs. Volem seguir creixent i millorant i que la gent practiqui esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.