Sant Cugat vol acollir una etapa de la Volta cicilista femenina, la Revolta


  • Comparteix:

Imatge de la darerra edició de la Revolta / Font: La Volta

Imatge de la darerra edició de la Revolta / Font: La Volta

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha confirmat al programa 'Esport en Marxa' que l'Ajuntament ha iniciat gestions per acollir una etapa de la Volta ciclista Catalunya femenina, la Revolta, per al 2020. Aquesta seria la 2a edició de la Revolta, que es va iniciar al 2018, però enguany no s'ha fet per coincidència amb una prova del calendari internacional.

ESCOLTA-HO

Potenciar l'esport femení
Aristoy ha deixat ben clar que una de les prioritats de l'equip de govern és potenciar l'esport femení i, per aquest motiu, la Revolta s'identifica amb el full de ruta de l'àrea d'Esports. Una reunió amb el director de la Volta, Ruben Peris, ha de servir per concretar la possible col·laboració entre les dues parts.

La Volta, descartada per al 2020
La regidora d'Esports també ha dit que, de moment, Sant Cugat no serà final d'etapa de la Volta al 2020, com havia assegurat l'anterior equip de govern al març. Aristoy creu que ara mateix hi ha altres prioritats en matèria esportiva com el manteniment i arranjament dels equipaments esportius.


Gemma Aristoy

Estem treballant amb la Revolta i és assequible econòmicament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.