La Cursa d'Orientació escolar reuneix més de 600 nens i nenes al Parc de la Pollancreda

La cursa potencia la relació entre els participants de diferents escoles


  • Comparteix:

La Cursa d'Orientació Escolar, organitzada pel seminari de mestres d'Educació Física de Sant Cugat, ha omplert el Parc de la Pollancreda amb més de 600 nens i nenes de 4rt de Primària. La cursa, no competitiva, ha tingut la participació de 12 escoles públiques i 1 de concertada, el Pureza de Maria.

20 circuits amb dificultats diferents s'havien d'interpretar en un mapa on a través d'un xip calia completar les diferents piques. Un cop aconseguit l'objectiu, calia revisar si el traçat s'havia fet amb èxit. Els circuits són inclusius i totalment adaptats a qualsevol infant i ha servit perquè els nens i nenes de les diferents escoles potencïin la relació entre ells. El coordinador del seminari de mestres d'Educació Física de Sant Cugat. Joan Toll, ressalta l'èxit de la cursa i la bona resposta dels nens i nenes.

La cursa, amb més de 20 anys, segueix potenciant la cursa d'orientació i els vincles entre nens i nenes de diferents escoles.


Joan Toll

La cursa no és competitiva i volem que els nois potencïin les relacions entre ells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.