Laia Munné i Àlex Moreno guanyen l'Open Internacional de Vic de tennis taula

La UESC de tennis taula ha tingut una brillant actuació en aquest torneig internacional

Temes relacionats

Èxit històric de la UESC femenina de tennis taula amb l'ascens a Divisió d'Honor ( 1/mai/20)

Les germanes Munné revolucionen el tennis taula català, estatal i europeu (19/set/18)

Laia Munné, campiona del femení absolut B / Font: Josep Anton

La UESC de tennis taula ha guanyat dos títols a l'Open Internacional de Vic amb Àlex Moreno a la categoria infantil i Laia Munné a l'absoluta. Moreno s'ha imposat (3-0) a la final davant Cesc Molins del conjunt dels 8 Garriga. En categoria femenina, Laia Munné s'ha imposat a l'open B després de superar (3-1) Mariona Bachs del Badalona. Cinc integrants han disputat una de les competicions amb més alt nivell.

Àlex Moreno, sisè del rànquing català, s'ha imposat en la primera prova puntuable de la temporada. El jugador vermell-i-negre ha guanyat la competició amb molta autoritat i és el seu debut a la categoria infantil. Bruno Huertas no ha tingut tanta sort i ha caigut eliminat davant Ferran Paredes als quarts de final per (2-3).

En categoria femenina, Laia Munné s'ha imposat a la categoria B. Alèxia Guarch va caure als quarts de final de la mateixa categoria. Per contra, Mariona Munné va disputar la categoria A i va caure, després de superar la segona ronda de grup davant la subcampiona del torneig i 86 del rànquing mundial, la jugadora suïssa professional Rachel Moret.