El retorn als entrenaments, protagonista destacat del programa 'Esport en Marxa'

El lideratge del Rugby Sant Cugat femení, l'obertura dels pavellons i el comiat de Manel González han centrat l'espai esportiu


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat, protagonista a l'Esport en Marxa / Font: Cedida

El Futbol Sala Sant Cugat, protagonista a l'Esport en Marxa / Font: Cedida

El lideratge del femení del Rugby Sant Cugat a la Divisió d'Honor B, el retorn dels equips que practiquen esports de pavelló, el comiat de Manel González del Club Muntanyenc Sant Cugat o la preparació de l'Europeu de rugbi de les jugadores santcugatenques Amàlia Argudo i Bet Segarra han centrat el primer programa radiofònic de l'Esport en Marxa. L'espai s'emet cada dilluns d'onze a dotze del migdia i repassa tota l'actualitat esportiva i la reemissió a les nou del vespre.

El rugbi ha centrat bona part del programa amb el lideratge del Rugby Sant Cugat femení i de les dues internacionals santcugatenques Amàlia Argudo i Bet Segarra que preparen el seu primer Europeu amb la selecció espanyola a Valladolid. El combinat estatal vol guanyar el títol i classificar-se per al Mundial.

Un programa que també ha parlat del retorn dels equips que utilitzen pavellons com és el cas del Futbol Sala Sant Cugat. El tècnic de l'equip, Manel Muñoz, ha explicat el possible retorn a la competició. Un altre dels conjunts que també jugarà partits oficials és el juvenil A del Sant Cugat Futbol Club a Preferent. L'entrenador, Eric Chalamanch, ha parlat de la motivació dels jugadors durant aquest període sense competir.

Pel programa també ha passat el director esportiu del Muntanyenc, Manel González, que tanca una etapa al club santcugatenc. Finalment el periodista del Tot Sant Cugat Amit Gayà ha resumit la jornada del cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.