La 10a edició del torneig de pàdel solidari reunirà 400 parelles al Club Esportiu Valldoreix

El torneig es disputa de l'1 al 12 de juny i recapta diners per a la invetsigació del càncer infantil


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del torneig de pàdel solidari Força Miquel / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la presentació del torneig de pàdel solidari Força Miquel / Foto: Cugat Mèdia

400 parelles disputaran la 10a edició del torneig de pàdel solidari Força Miquel al Club Esportiu Valldoreix entre l'1 i el 12 de juny. L'organització del torneig espera recaptar més de 20.000 euros que aniran destinats íntegrament al departament d'investigació d'Hematologia de l'hospital de Sant Joan de Deu. La recaptació s'aconsegueix a través de les inscripcions i de les aportacions de l'EMD amb 3.000 euros i d'altres col·laboradors. Les inscripcions ja estan tancades i hi ha 27 parelles en llista d'espera. El torneig es divideix en quatre categories masculina, femenina i mixta. La presentació del torneig s'ha fet aquest dimecres al Club Esportiu Valldoreix.

12 dies de competició, prop de 800 jugadors i jugadores i un torneig que s'ha convertit en un referent català i estatal, això és el Força Miquel. L'organització suma més de 230.000 euros recaptats en aquestes 10 edicions. El torneig ha estat guardonat per la Federació Catalana de pàdel a tota una trajectòria social i també els premis World Padel Awards com a millor iniciativa solidària.

La repercussió del torneig també tindrà el seu moment destacat amb el nou hospital pediàtric de càncer infantil a Barcelona i on el dofí, símbol del Força Miquel, estarà present al quadre d'honor del centre mèdic.

La presentació del torneig ha estat presidida pel president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, els organitzadors del torneig, Marc Carballeira i Raquel Martínez i el directiu del Club Esportiu Valldoreix Ricardo Recio.

L'organitzador del torneig, Marc Carballeira, defineix el torneig com "una Festa Major del pàdel". El president de l'EMD, Josep Puig, ressalta "la generositat dels valldoreixencs en aquesta cita".











Josep Puig

Tenim un torneig consolidat i que demostra la generositat de la ciutadania.

Marc Carballeira

És una Festa Major del pàdel i hi ha molta complicitat ambs els participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.