Prop de 90 famílies participen a la 10a edició de la Cursa d'Orientació Familiar al Parc Central

L'objectiu de la cursa era completar el recorregut dividit en diferentes fites pel traçat


  • Comparteix:

Famílies participant a una de les fites / Foto. Cugat Mèdia

Famílies participant a una de les fites / Foto. Cugat Mèdia

Prop de 90 famílies s'han reunit aquest diumenge al Parc Central de Sant Cugat per participar en la Cursa d'Orientació Familiar organitzada per l'OMET. L'objectiu d'aquesta activitat és potenciar l'esport en família tot gaudint de l'esport d'orientació. 'És una cursa sense classificació, d'ambient lúdic perquè les famílies passin una bona estona, amb l'objectiu, bàsicament, de fer servir l'orientació com un esport més i com una activitat lúdica', afirma Ricard Ortega, tècnic d'activitats puntuals de l'OMET.

Els equips estaven integrats per un pare o una mare i dos o tres nens amb l'objectiu d'aconseguir fer 20 fites repartides pel Parc Central. Hi havia activitats diferents com, per exemple, una gimcana, activitats de punteria o activitats d'orientació. "Feia temps que tenia ganes i havia vist que s'organitzava per aquí, ho veig molt divertit pels nens", explica María Luisa Martínez, participant de la cursa.

L'activitat s'ha pogut recuperar dos anys després de la pandèmia "Estem molt contents per poder tornar a arrancar aquest tipus d'activitats", diu en Ricard Ortega.




Ricard Ortega

És una cursa sense classificació, d'ambient lúdic perquè les famílies passin una bona estona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.