L'Ajuntament vol que la Guinardera aculli un nou espai per a la pràctica d'arts marcials

A banda, el nou espai per a la rítmica podria acollir puntualment pràctiques multiesportives


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una classe d'arts marcials / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu d'una classe d'arts marcials / Foto: Cedida

El pavelló de la Guinardera podria acollir un espai per a la pràctica d'arts marcials. Ho ha explicat a Cugat Mèdia el regidor d'Esports, Francesc Carol, que ha apuntat que la intenció de l'equip de govern és aprofitar les obres a l'equipament per habilitar despatxos i una sala de conferències a l'altell per encabir-hi una sala per al multiesport, així com un tatami. Tot plegat està ara mateix en la fase de disseny i, tant si és finalment possible com si no, l'executiu local preveu que el nou espai per a la rítmica (que s'ubicarà a tocar del pavelló de la Guinardera i està en fase de licitació, a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona) pugui acollir la pràctica de multiesport i la instal·lació d'un tatami; això sí, sempre donant prioritat a la pràctica de gimnàstica rítmica.

Actualment, Sant Cugat només ofereix un espai per a la pràctica d'arts marcials, al pav 3, que el regidor d'Esport considera que està "sobreutilitzat". Per al Carol, és clau que la nova planificació vagi més enllà d'aquesta pràctica esportiva, obrint la porta a activitats 'indoor' com el ioga, el taitxí o pilates, per exemple. De la mateixa manera, es vol garantir que Sant Cugat tingui capacitat per eixamplar l'oferta d'arts marcials, com el taekwondo o el judo.

Ara mateix s'està fent el disseny i, segons com surti, ha explicat el regidor d'Esports, les obres podrien anar a càrrec del mateix Ajuntament o, en canvi, s'hauria de fer una licitació.

Pel que fa al pavelló per a la rítmica, que s'ubicarà just a tocar de l'actual pavelló de la Guinardera, la idea és que pugui ser un espai prou polivalent perquè pugui acollir altres pràctiques "fora de les hores d'ús de la rítmica". Carol veu que les arts marcials podrien ser les grans beneficiàries d'aquesta compatibilitat.


Francesc Carol

Apostem per usar aquests espais més fàcils de construir per fer esports que quedaven apartats de les sales públiques, que permeti ampliar l'oferta d'estils d'arts marcials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.