Fontseré: 'El govern espanyol ha de pagar el deute que té amb el CAR'


  • Comparteix:

El director del CAR, Joan Fontseré/ Font: ACN

El director del CAR, Joan Fontseré/ Font: ACN

El director del CAR, Joan Fontseré, en una entrevista a Cugat.cat, ha deixat ben clar que el govern espanyol ha de pagar els 10,7 milions d'euros que deu al Centre d'Alt Rendiment en concepte de la construcció del nou mòdul esportiu, el manteniment de la instal·lació i la manutenció dels esportistes. Fontseré 'vol fets i no paraules' i alerta que si el pagament no arriba aviat, la situació començarà a ser difícil d'assumir.

Joan Fontseré ha parlat de l'actualitat del CAR a Cugat.cat en una entrevista on ha destacat l'economia del centre. Un dels aspectes que més preocupen a Fontseré és el deute existent per part del govern espanyol que ascendeix a 10,7 milions d'euros. El director del CAR ha explicat que existeix bona voluntat des del Consejo Superior de Deportes, però 'cal pasar a l'acció amb fets i no paraules'.

Joan Fontseré

Estem en vies de solució, però cal començar amb fets i no únicament paraules.


Fontseré també ha explicat que es podria arribar a una situació límit si l'empresa pública d'infraestructures de Catalunya, GISA, qui s'ha encarregat de construir el nou mòdul esportiu demana el pagament. Ara mateix GISA no ha reclamat el deute per la intervenció de la Generalitat, però si ho fes la situació seria difícil d'assumir segons el director del CAR.

Joan Fontseré

Tot depèn de GISA i la seva paciència per cobrar el deute. Si demà passat demanen el cobrament, la música seria de funeral previst.


Fontseré també ha destacat que el 40% de les medalles aconseguides per la delegació espanyola a Londres són d'esportistes residents al CAR, fet que demostra el bon treball que es fa al centre segons el director del centre. Fontseré també ha valorat l'experiència de l'oficina del CAR instal·lada a Londres durant els Jocs Olímpics i que ha servit per donar a conèixer el centre al món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.