Arriba la 1a edició de l'Open Ciutat de Sant Cugat de golf


  • Comparteix:

Albert Saenz, Albert Barneda, Jordi Cererols, Xavier Tizón i Lluís Sisquella en l'acte de presentació de la primera edició de l'Open Sant Cugat

Albert Saenz, Albert Barneda, Jordi Cererols, Xavier Tizón i Lluís Sisquella en l'acte de presentació de la primera edició de l'Open Sant Cugat

La 1a edició de l'Open Ciutat de Sant Cugat, que es disputarà el cap de setmana del 15 i 16 de setembre al Golf de Sant Joan organitzat per la Carpa Sant Cugat, es marca l'objectiu d'aconseguir la màxima participació santcugatenca. El torneig està limitat a 300 jugadors i la inscripció costa 55 euros. Els guanyadors disputaran la final estatal a Alacant al novembre a la final del circuit Summumgolf.

La idea inicial era celebrar el torneig durant dos caps de setmanes i que el torneig es disputés en els dos camps de Sant Cugat, el Club de Golf Sant Cugat i el Golf Sant Joan, però la falta de dates del primer ha fet que aquesta primera edició es disputi només al de Sant Joan. Els guanyadors de l'Open Ciutat de Sant Cugat disputaran la fase final del circuit Summumgolf al mes de novembre a la Sella, Alacant. El representant de la Carpa de Sant Cugat, Jordi Cererols, explica la idea del torneig i espera que per a la segona edició, el Club de Golf Sant Cugat sigui present.

Jordi Cererols

La idea de fer l'Open de Sant Cugat era ajuntar els dos clubs de la ciutat. Crec que pot ser la setmana del golf a Sant Cugat.


De la seva banda, el gerent del Golf de Sant Joan, Albert Barneda, espera que aquest torneig serveixi per potenciar el club després de les millores realitzades.

Albert Barneda

Esperem que vingui gent. L'objectiu és demostrar que aquest camp és per a tothom.


A l'acte de presentació, també ha estat present el regidor d'Esports, Xavier Tizón. Tizón s'ha mostrat convençut que el torneig donarà els resultats esperats.

Xavier Tizón

Nosaltres ho vem tenir clar des del primer moment. Sant Cugat sempre present i donant suport als actes esportius.


El torneig es disputarà el cap de setmana del 15 i 16 de setembre a les instal·lacions del Golf de Sant Joan. La participació queda limitada als 300 participants, i cada inscripció costa 55 euros. Divendres 21, a la Carpa de Sant Cugat, tindrà lloc l'entrega de premis i del polo oficial. La presentació de l'Open Sant Cugat també ha comptat amb la presència del gerent de Summungolf, Albert Saenz, i el gerent de l'empresa Sisquella, Lluís Siquella, que és el patrocinador oficial del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.