El CAR rep 4,6 milions d'euros del Consell Superior d'Esports


Temes relacionats

Tibau confirma que el Consell Superior de l'Esport pagarà part del deute amb el CAR (15/set/12)


  • Comparteix:

Miguel Cardenal i Ivan Tibau han signat el conveni de 2012 entre el CAR i el CSD / Foto: Jordi Estruch

Miguel Cardenal i Ivan Tibau han signat el conveni de 2012 entre el CAR i el CSD / Foto: Jordi Estruch

El Consell Superior d'Esports (CSD) fa entrega al CAR de Sant Cugat de 4,6 milions d'euros corresponents a l'exercici 2012, una part del deute que prové del conveni que regula les despeses de gestió i dels equipaments i infrastructures del centre. El pagament forma part de l'acord que han signat aquest dijous al CAR el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el secretari d'Estat per l'Esport i president del CSD, Miguel Cardenal. Aquesta quantitat es destinarà a cobrir despeses i a la construcció de noves instal·lacions.

Aquests diners només són una part del deute del govern estatal que ascendeix a 10,7 milions d'euros. Dels 4,6 milions d'euros que s'entreguen, gairebé una quarta part, prop d'1.350.000 euros, serà destinada a les despeses de gestió i la resta s'invertirà en la construcció de noves instal·lacions i la modernització de la resta.

L'acord signat entre el president del CSD, Miguel Cardenal, i el secretari general d'Esports, Ivan Tibau, compromet a tots dos ens a col·laborar per donar suport als esportistes d'alt nivell, promoure la investigació i les línies de treball conjunt, així com fomentar la formació dels tècnics a través de cursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.