La tradicional esquiada als Alps Francesos del Muntanyenc, per la Puríssima


  • Comparteix:

Cartell de la sortida organitzada pel Muntanyenc

Cartell de la sortida organitzada pel Muntanyenc

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza per a la primera setmana de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima, una esquiada als Alps Francesos, a l'estació de Tignes. La sortida, que fa més de 15 anys que s'organitza, està destinada a tot tipus de públic, tant a famílies com a grups d'amics que vulguin gaudir de la neu. El preu per quatre nits d'apartament i tres de forfait és de 175 euros, i les inscripcions es poden fer fins el dia 30 de novembre a la seu del Muntanyenc, de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, a la secretaria de l'entitat, a la Plaça de la Vila 2.

El Club Muntanyenc Sant Cugat segueix mostrant la seva capacitat poliesportiva i organitza per al pont de la Puríssima, del 5 al 9 de desembre, una esquiada als Alps Francesos. Aquesta iniciativa té més de 15 anys d'antiguitat, i permet als santcugatencs que ho desitgin gaudir durant quatre nits dels Alps i esquiar durant tres a l'estació de Tignes, per un valor de 175 euros. L'organització també ofereix un autobús per anar-hi. Per a més informació de l'activitat es pot anar al web Cmsc.cat, la pàgina de facebook de la secció Facebook.com/SeccioEsquiCMSC, el correu electrònic esqui.clubmuntanyenc@gmail.com o trucar al telèfon 93.671.53.96.

Les inscripcions ja es poden dur a terme a la secretaria de l'entitat, a la Plaça de la Vila 2, i el període s'allargarà fins el dia 30 de novembre. L'horari per a inscriure's és de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.