Albert Staromiejski viatja a Sevilla per disputar el Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

El karateka santcugatenc Albert Staromiejski

El karateka santcugatenc Albert Staromiejski

El santcugatenc Albert Staromiejski disputa aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de karate a Sevilla. Staromiejski, que es planteja fer una aturada a la seva carrera després del torneig, creu que té més possibilitats a la modalitat de kata que a la de kumité.

El karateka del Club Karate Sant Cugat Albert Staromiejski disputarà aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya a Sevilla. Més de 700 esportistes es donaran cita en les modalitats de kata i kumité de les categories cadet, júnior i sub 21. Abans de marxar cap a la capital andalusa, Albert Staromiejski explica a Cugat.cat que es veu amb més possibilitats a la modalitat de kata.

Albert Staromiejski

Últimament he entrenat poc, però tinc molta il·lusió. Més al kata que al kumité. Els resultats del kumité són més inespertats.


Tot i ser un dels noms més destacats del karate santcugatenc i tenir un futur molt prometedor, Staromiejski ha decidit que després del Campionat d'Espanya es prendrà un descans. El karateka santcugatenc explica que vol viure noves experiències i descobrir altres arts marcials.

Albert Staromiejski

M'agradaria provar coses noves. Examinar-me de molts cinturons i provar altres arts marcials. Redescobrir-me a mi mateix dins del món del karate.


L'última competició que disputarà Staromiejski serà el Campionat d'Espanya aquest cap de setmana a Sevilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.