L'Ajuntament aprofita el parèntesi nadalenc per fer les obres al camp de Can Magí


  • Comparteix:

L'absència d'activitat facilitarà dur a terme les obres d'arranjament

L'absència d'activitat facilitarà dur a terme les obres d'arranjament

Aprofitant l'aturada en l'activitat futbolística motivada per les festes nadalenques, l'Ajuntament farà els arranjaments al camp de la ZEM de Can Magí per solucionar els problemes causats pels pollancres. Les obres començaran aquest dissabte i es preveu que el camp torni a estar operatiu el 14 de gener.

Aquest és el calendari previst per l’Ajuntament, que ja ha dut a terme les primeres accions per millorar aquesta zona esportiva, com la tala, retirada i fumigació de l’arbrat interior de la instal·lació i la col·locació d’una barrera perquè, en un futur, les arrels no puguin tornar a accedir al terreny de joc.

És previst que aquest dissabte entri al camp la maquinària necessària per aixecar i retirar la gespa. Després es trencarà l’asfalt per eliminar les arrels que hi ha i, un cop retirades, es tornarà a cobrir la zona amb dues capes, una d’asfalt no porós i una altra d’asfalt porós. La reinstal·lació de la gespa i el marcatge de les línies de futbol 7 es faran un cop estiguin concloses aquestes obres.

Les obres d’arranjament de la ZEM de Can Magí les duran a terme la brigada municipal de jardineria i obres i les empreses El Cedre i Sport Green.

També està previst que, un cop arranjat el terreny de joc, es faci una rasa al voltant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.