Els Premis Ciutat de Sant Cugat valoren l'esport solidari dels StQlímpics


  • Comparteix:

Imatge dels guanyadors del StQlímpics

Imatge dels guanyadors del StQlímpics

La competició esportiva per a discapacitats StQlímpics és un dels nominats als 8ens Premis Ciutat de Sant Cugat. Els primers campionats esportius organitzats a escala local per a persones amb discapacitat intel·lectual han estat valorats pel jurat d'uns gardons que es lliuraran el 8 de març. Aquesta nominació ha arribat fruit de l'ampliació dels aspirants al premi.

Promoure l’esport entre les persones del col·lectiu de discapacitats, fomentar un estil de vida actiu i saludable, augmentar l’autoestima i sensibilitzar la ciutadania. Aquests són els motius pels quals el jurat dels Premis Ciutat de Sant Cugat ha nominat StQlímpics, la competició esportiva per a discapacitats que es va disputar la primera setmana de desembre a la ciutat. 150 esportistes van participar fent diverses proves d'atletisme, boccia, bàsquet, futbol i eslàlom.

StQlímpics sabrà si és un dels guardonats dels Premis Ciutat de Sant Cugat el dia 8 de març, data de la gala de lliurament dels premis. Les altres candidatures als premis són el Club Voleibol Sant Cugat, els Geganters de Sant Cugat, l'ANC SAnt Cugat, Mercè Alejo, Rogeli Pedró, el SC Trade Center i els Voluntaris de Protecció Civil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.