Ballarins de tot l'Estat espanyol han participat al Trofeu Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Gran Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Ball Esportiu ha comptat amb 350 parelles

El Gran Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Ball Esportiu ha comptat amb 350 parelles

La 20a edició del Gran Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Ball Esportiu, organitzat pel Club de Ball Esportiu Sant Cugat, ha acollit 350 parelles vingudes de tot l'Estat espanyol de les quals 20 eren santcugatenques. El director del club, Dani Curto, s'ha mostrat satisfet amb la participació que hi hagut en aquesta edició. Tot i això, s'espera que per a la propera es pugui comptar amb ballarins de tot Europa. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha presidit l'entrega de premis.



El pav 3 de la Rambla del Celler ha estat l'epicentre del ball espanyol al llarg de tot el diumenge. I és que fins a 350 ballarins de tot Espanya han participat en la 20a edició del Gran Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Ball Esportiu que organitza el Club de Ball Esportiu Sant Cugat. La competició ha estat dividida en diferents categories segons les edats en un torneig que ha comptat amb ballarins des dels set fins als 70 anys. Com a l'anterior edició, l'acte ha comptat amb la categoria de wheelchair en què persones amb discapacitat han demostrat el seu esperit de superació amb un públic entregat. Jazz, pasdoble, txa-txa-txa i samba han estat alguns del tipus de balls mostrats. El director del club, Dani Curto, espera que a la propera edició es recuperi la vessant internacional del torneig.

Dani Curto

Per l'any que ve esperem una implicació més internacional. Volem tornar a aixecar una mica l'ambient internacional.


A l'acte també ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha enaltit la feina dels organitzadors.

Xavier Tizón

La resposta que hem tingut per part dels professionals ha estat correcte. Cal felicitar molt més l'organització tenint en compte les dificultats econòmiques.


La 20a edició del Gran Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Ball Esportiu ha comptat amb un Pav 3 ple que ha gaudit de l'espectacle que han ofert les 350 parelles de ballarins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.