Tibau demana al Ministeri de Treball que aturi les inspeccions als clubs


  • Comparteix:

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha demanat al ministeri de Treball que aturi les inspeccions als clubs esportius. Tibau ha explicat que donar d'alta a la Seguretat Social als tècnics i esportistes, tal com vol el ministeri, és condemnar les entitats a la desaparició. El secretari general de l'Esport proposa que aquests treballadors quedin exempts de tributació o que aquesta sigui menor.

Després que Treball hagi fet diferents inspeccions a clubs catalans amb les corresponents multes, Tibau ha anat a Madrid per fer entendre que aquesta mesura condemna els clubs a la desaparició.

Ivan Tibau

Han d'aturar-se les inspeccions. Estan creant un problema social que pot acabar amb els clubs.


Tibau proposa que els jugadors, entrenadors, preparadors físics i administratiu dels clubs quedin exempts de tributació o que aquesta sigui menor.

Ivan Tibau

Els clubs no tenen ànim de lucre. Aquestes contraprestacions que reben el personal dels clubs han de quedar exemptes de tributació.


La Secretaria General de l'Esport farà un total de set reunions per tot Catalunya on informarà als clubs quins són els passos que han de seguir. El CAR acollirà un d'aquests actes en els propers dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.