Manel González manifesta la intenció de mantenir la secció de rítmica i estètica


  • Comparteix:

El nou director tècnic del Muntanyenc, Manel González

El nou director tècnic del Muntanyenc, Manel González

El director tècnic del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, manifesta la intenció de mantenir la secció de rítmica i estètica a l'entitat malgrat el traspàs de la majoria de les seves gimnastes al nou club Gimnàstica Sant Cugat. González, ha anunciat que serà Candela Busso l'encarregada de fer 'començar la secció de zero'. A mesura que es vagi concretant el nombre de noves gimnastes es definirà la resta del cos tècnic.

Punt i apart. El Club Muntanyenc Sant Cugat ha perdut més de 200 gimnastes de la seva secció de rítmica i estètica, que han marxat al nou club de la ciutat, el Gimnàstica Sant Cugat, format per antics membres del Muntanyenc. La nova direcció esportiva de l'entitat ha valorat quina direcció havia de prendre la secció, i finalment s'ha decidit 'començar de zero', amb una nova estructura. Durant les vacances de Nadal s'han dut a terme les proves per incorporar noves gimnastes, unes proves que han estat coordinades per Candela Busso, entrenadora nacional i antiga gimnasta del Muntanyenc. El director tècnic del club, Manel González, ressalta els aires de renovació de la iniciativa.

Manel González

No continuar, perquè és impossible, però sí començar de zero, amb noves tècniques. El més important és el número de gimnastes adequades per poder continuar.


Serà en els propers mesos quan es definirà quina és l'orientació i dimensió que pren la secció. Malgrat que la intenció segueix passant per tornar a consolidar una de les vessants més rellevants de l'entitat, González ha reconegut que això serà així sempre que hi hagi una quantitat de gimnastes suficient per fer viable la secció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.