El Muntanyenc organitza un curs d'iniciació a l'alta muntanya hivernal


  • Comparteix:

El curs tindrà un total de dues sortides de cap de setmana / Font: Cmsc.cat

El curs tindrà un total de dues sortides de cap de setmana / Font: Cmsc.cat

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza un curs d'alpinisme en què es durà a terme una iniciació a l'alta muntanya hivernal. Sota la direcció d'Oliver Giralt i durant els mesos de febrer i març, el Muntanyenc oferta 16 places amb sessions pràctiques i tèoriques i sortides pel Pirineu. Les inscripcions es poden fer a la seu del Muntanyenc fins el 19 de febrer.

El Muntanyenc segueix contribuint a la seva oferta multiesportiva, i ara ofereix formació en alta muntanya. En aquest sentit, l'entitat santcugatenca ofereix un curs en què s'aprofundirà en el coneixement del medi i els riscos de la muntanya, es descriurà l'equip i el material d’alta muntanya hivernal, s'explicarà qüestions com la logística en la preparació de sortides, es practicaran tècniques de progressió i seguretat en neu i roca, l'ús del piolet, tècniques de rapel i nocions bàsiques d'orientació.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.