Tizón: 'La gratuïtat de les instal·lacions per als casals s'ha de consensuar'


  • Comparteix:

Xavier Tizón, regidor d'Esports, al plató de Cugat.cat

Xavier Tizón, regidor d'Esports, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, assegura al programa 'Línia directa' de Cugat.cat que la proposta per a la gratuïtat de les instal·lacions esportives durant els campus i casals està treballada, però que cal el consens de les altres àrees de l'Ajuntament per veure si és viable.



El regidor d'Esports ha respost la demanda de la Coordinadora d'Entitats Esportives per poder utilitzar de forma gratuïta els equipaments municipals per a dur a terme els campus durant els períodes de vacances. Tizón ha assegurat que el projecte està desenvolupat, però que cal entendre que el moment actual és complicat per a tots i cal consensuar la decisió amb les altres àrees del consistori.

Xavier Tizon

És un tema que tenim sobre la taula, la proposta està treballada des de l'àrea d'Esports però ha de ser consensuada amb la resta de la casa.


Tizón també ha repassat l'estat d'alguns dels arranjaments en instal·lacions esportives, com la coberta del pav 1, les obres per a millorar les prestacions i reforçar la seguretat al pav 3 o la remodelació de les pistes de Sant Francesc. D'altra banda, el regidor d'Esports ha analitzat el procés de regularització laboral de les entitats esportives, ressaltant que cap club de la ciutat ha requerit de l'ajuda de l'Ajuntament per dur a terme aquest procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.