14 golfistes santcugatencs participen en el Campionat d'Espanya sènior


  • Comparteix:

Imatge del darrer Campionat d'Espanya sènior disputat a Pontevedra / foto: RFE Golf

Imatge del darrer Campionat d'Espanya sènior disputat a Pontevedra / foto: RFE Golf

El Club de Golf Sant Cugat acull des d'aquest dimecres i fins diumenge el Campionat d'Espanya individual i de dobles sènior, categoria a partir de 55 anys. En la competició de dobles participen fins a vuit golfistes del Club de Golf Sant Cugat, mentre que en individuals hi haurà cinc del Golf Sant Cugat i dos del Golf Sant Joan.

La competició de dobles es disputa aquest dimecres i dijous, amb la parella Carlos Saldaña i Andrés Moret defensant el títol de campions. En el torneig hi haurà set golfistes del Club de Golf Sant Cugat, sent dues parelles íntegrament santcugatenques la deJ oan Ramón Balcells i Manuel Ballester i la de Manuel Soriano i Julián de la Rubia. També participen els santcugatencs Marcos Vers, que fa parella amb Ricardo Piñeyro del Club de Golf Barcelona, Agustín Domingo Martí, que competeix amb l'empordanès Leonardo Velasco, i Juan Amat i el pratenc Magí Sardà.

En la competició individual, que es disputa entre divendres i diumenge, participen els golfistes del Club de Golf Sant Cugat Antonio Pareja, Agustín Domingo Martí, Roberto Carpintero, Juan Amat i Segimón Obradors. El Golf Sant Joan tindrà dos representants amb Antonio Sánchez i Manuel Domínguez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.