Cora Salas disputarà el seu primer mundial aquest juliol als Estats Units


  • Comparteix:

Cora Salas en ple salt / Font: Cora Salas

Cora Salas en ple salt / Font: Cora Salas

L'atleta Cora Salas del FC Barcelona disputarà el Mundial júnior d'Eugene, als Estats Units, des de dimarts fins diumenge de la setmana vinent. La santcugatenca, que viurà la seva primera experiència mundialista, és una de les vuit atletes catalanes seleccionades per la federació espanyola per competir en longitud i triple salt.

En el seu bateig mundialista Cora Salas competirà en dues especialitats, però no té gaire clar per quina de les dues apostar tot i que el seu objectiu tant en l'una com en l'altra és plantar-se a la final.

Cora Salas

És la meva primera participació en un mundial i vull aprofitar per agafar experiència i arribar a la final de les dues proves.


Segons l'atleta del Barça en el salt de llargada té 'més experiència però hi ha més bones competidores'. En canvi, en triple salt porta menys temps però 'per marca podria tenir més opcions'.

Aquest dies la preparació s'ajusta a uns mínims per arribar en òptimes condicions de competir. Per això s'entrena suau i es dóna molta importància al descans com explica Salas.


Cora Salas

Entrenem poc per mantenir la forma i cuidem el descans.


La santcugatenca disputarà la cita mundialista després del darrer èxit, el campionat estatal absolut amb Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.