Marc Roig i Laura Bel guanyen la Mitja Marató de Sant Cugat més solidària


  • Comparteix:

Laura Bel al més alt del podi de la Mitja Marató

Laura Bel al més alt del podi de la Mitja Marató

Els atletes Marc Roig i Laura Bel guanyen la 31a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat que enguany ha recaptat 1.200 euros per a l'associació AFNE que construirà pous d'aigua a Etiòpia. En categoria masculina, Marc Roig s'ha imposat amb un temps d'una hora i 12 minuts i, en categoria femenina, Laura Bel ha completat el recorregut amb una hora i 27 minuts. Prop de 1.000 atletes han participat a la cursa de 5 i 21 quilòmetres.



L'atleta convidat a la cursa Marc Roig s'ha erigit com a campió de la cursa després d'una lluita aferrissada amb David Guiamet i Marc Garcia des dels primers quilòmetres. Finalment al quilòmetre 13, Roig i Guiamet s'han convertit en cap de cursa en un duel que s'ha decantat per al primer.

Roig ha creuat la línia d'arribada amb un temps d'una hora i 12 minuts amb un avantatge de 13 segons respecte el segon classificat. El campió de la Mitja Marató destaca la dificultat del traçat i la lluita frec a frec amb Guiamet.

Marc Roig

Fàcil mai ho és. Guanyar una cursa sempre és complicat. La lluita amb el David ha estat molt maca.


En categoria femenina la santcugatenca Laura Bel no ha tingut rival i s'ha imposat amb total superioritat. Bel es mostra satisfeta amb la victòria després de dos anys de preparació.

Laura Bel

Em fa molta il·lusió guanyar aquesta cursa a la meva ciutat.


A la cursa de cinc quilòmetres s'ha imposat Iban Mañer amb una marca de 16 minuts i 11 segons i Elisa Melili en femenina amb 19 minuts i 31 segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.