La secció d'atletisme del Club Muntanyenc presenta els seus 310 membres


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la temporda passada

Imatge de la presentació de la temporda passada

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat dóna la benvinguda a la temporada amb la 8a Festa de l'Atletisme, que donarà el tret de sortida a la ZEM de la Guinardera aquest diumenge a dos quarts de deu del matí. Durant l'acte desfilaran els 310 atletes que formen la secció, es durà a terme una competició amistosa i es lliuraran els guardons de la temporada anterior.

El Muntanyenc segueix interpretant la presentació dels seus atletes com una jornada festiva i participativa. Per això, l'entitat tornarà a organitzar una competició en què els membres de la secció podran mostrar les seves habilitats als familiars i aficionats en un ambient distès. A dos quarts de dotze començarà el torneig amb el salt de perxa, i després tindran lloc les proves de velocitat, de salt de llargada per eliminació, de fons i de relleu.

Una hora abans hi haurà la presentació oficial de la secció i l'entrega dels premis als millors atletes de cada categoria, uns guardons decidits per tècnic i directius del club. El director tècnic del Muntanyenc, Manel González, ressalta el valor familiar d'una presentació que intenta ser dinàmica.

Manel González

En lloc de fer quelcom protocolari, vam decidir que la presentació fos senzilla i basada en una competició, en què els pares veiessin els seus fills.


Els atletes amb els quals compta aquesta temporada la secció registra un increment de més de 20 punts percentuals respecte el curs passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.