El Muntanyenc Sant Cugat suma cinc medalles a Sabadell i San Sebastià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Ramon Adàlia

Imatge d'arxiu de Ramon Adàlia

Brillant actuació dels atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat aquest cap de setmana tant als Campionats de Catalunya com d'Espanya de base. Els representants santcugatencs han guanyat cinc medalles, tres al català cadet, que s'ha disputat a Sabadell i dues més a l'Estatal juvenil de San Sebastià. La cadet Jael Bestué s'ha penjat l'or en els 60 metres amb un nou rècord del Campionat de Catalunya mentre el juvenil Ramon Adàlia ha aconseguit el títol en triple salt al Campionat d'Espanya juvenil.

El 19è Campionat de Catalunya cadet ha coronat Jael Bestué com a campiona a la prova dels 60 metres amb una marca de 7’76, registre que representa un nou rècord dels campionats.

Les dues medalles de plata han estat per a Pol Abradó en llançament de pes, amb un tir de 13,96 metres, i Àngels Massana als 3 quilòmetres marxa amb un temps de 15’20"28.

A les medalles s'afegueixen llocs finalistes com el de Maria Botella que ha estat cinquena als 300 metres, Joan Artigues sisè als 60 metres tanques com Gerard Taulats en salt amb perxa, i Belén Heredia que ha estat vuitena als 60 metres.


A Sant Sebastià, en el 38è Campionat d'Espanya juvenil, Ramon Adàlia ha aconseguit el títol de campió en triple salt amb un gran registre de 14,92 metres, millorant de 30 centímetres la seva marca personal. En la mateixa prova Dani Toro ha acabat quart amb una marca de 13,92 metres. També ha fet podi Carla Morral, tercera als 800 metres amb un temps de 2'18"48.

En la prova dels 400 metres, Laia González ha estat segona a la seva semifinal, però s'ha quedat a les portes de disputar la final. En perxa, Alba Sánchez ha saltat 2,95 metres i es va classificar catorzena i Carla Ràfols ha disputat la semifinal de 1.500 metres amb un temps de 5’07"52 que no li ha permès accedir a la final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.