Salas pateix una caiguda en el Miting de Mataró i perilla el Mundial


  • Comparteix:

Dídac Salas en una imatge d'arxiu

Dídac Salas en una imatge d'arxiu

El perxista santcugatenc Dídac Salas aconsegueix el triomf en el 20è Miting de Mataró amb una marca de 5,25 metres, tot i que una caiguda fa que perilli la seva presència en el Mundial de Pequín. Salas, que va buscar la mínima per a la cita mundialista de l'agost amb un salt de 5,65 metres, va donar l'ensurt del dia amb la caiguda per la qual va haver d'anar a l'hospital amb un fort cop a l'espatlla.

Ha estat una victòria agredolça per a Dídac Salas, que veu perillar la seva presència en el Mundial de Pequín de l'agost. Salas, que buscava aconseguir la mínima de 5,65 metres per treure el bitllet per a la cita mundialista, va patir una caiguda que el va portar directe a l'Hospital, tot i endur-se el triomf amb un salt de 5,25 metres.

De cara al Mundial, Salas té dubtes si podrà aconseguir la marca necessària en les competicions que resten.

Dídac Salas

Si no aconsegueixo la mínima no podré anar-hi. Esperava fer-ho en les competicions d'aquests dies, però amb la caiguda crec que anirè directament al Campionat d'Espanya per fer la marca.


El Campionat d'Espanya, que tindrà lloc el 25 de juliol, serà la prova de foc per a Dídac Salas per aconseguir una plaça en el Mundial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.