La 32a Mitja Marató de Sant Cugat supera els 1.400 inscrits


  • Comparteix:

La 32a Mitja Marató ha augmentat en inscrits

La 32a Mitja Marató ha augmentat en inscrits

La 32a edició de la Mitja Marató a Sant Cugat creix respecte l'edició anterior en 200 inscrits i supera els 1.400. La cita va coincidir l'any passat amb la Cursa de la Mercè, fet que va provocar una davallada d'inscripcions que s'ha corregit enguany. La Mitja Marató, organitzada conjuntament per l'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Tennis Natació Sant Cugat, donarà el tret de sortida a les nou del matí en el format de 5 quilòmetres i a dos quarts de deu en la tradicional distància de 21 quilòmetres.

La xifra exacta després del tancament del període d'inscripcions és de 1.401, quantitat que augmentarà amb els dorsals lliures, inscripcions que es reserva l'organització per darrera hora. Així, els inscrits rondaran els 1.450 entre les dues modalitats de cursa. Tot plegat, amb la principal novetat de la 1a Perxa del Monestir, una iniciativa en què tothom podrà practicar aquesta modalitat al carrer de la Torre, paral·lel a la muralla del Monestir. Una activitat que es durà a terme dissabte a partir de les quatre de la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.