Prop de 2.500 corredors acomiadaran el 2015 a Sant Cugat amb la Sant Silvestre Barcelonesa


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior

Imatge d'una edició anterior

La 6a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat arriba aquest dijous a dos quarts de sis de la tarda amb 2.450 inscrits, dels quals gairebé 1.300 són santcugatencs. La prova, que enguany també col·labora amb la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC), tindrà la participació de destacats atletes com Omar Ougzfi, Jaume Leiva, Mohamed Bembarka, Ouafaa Hamani i Nora Falaqui. La sortida és des de la plaça de Victòria dels Àngels amb 10 quilòmetres de recorregut.

Enguany serà la sisena vegada que la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat transcorre pels carrers de la ciutat i passa per l'avinguda de Cerdanyola, el passeig de Francesc Macià, la plaça Octavià, el camí de Can Gatxet i la rambla de Ribatallada, entre d'altres, i finalitza a la Rambla del Celler.

El director de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, Domingo López, destaca el caràcter festiu de la prova en el darrer dia de l'any.

Domingo López

La millor manera d'acomiadar l'any és corrent pels carrers de la ciutat. No és una cursa per fer marca, sinó per passar-ho bé.


Com cada edició, hi haurà el tradicional concurs de disfresses, a més de premis pels tres primers classificats i obsequis pels guanyadors locals i els 24 primers en creuar la línia de meta. La recollida de dorsals es pot fer a la Fira del Corredor situada a la Rambla del Celler fins uns minuts abans de la cursa. Allà també esta ubicada la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC) amb la campanya 'Nassos contra el càncer', amb la venda de xapes i la difusió del codi europeu contra el càncer per prevenir la malaltia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.