Ricoh organitza la 1a Cursa solidària diumenge de la setmana que ve a Sant Cugat


  • Comparteix:

Participants d'una cursa anterior / Font: Maurici Montagut

Participants d'una cursa anterior / Font: Maurici Montagut

L'empresa Ricoh organitza a Sant Cugat la 1a Cursa solidària diumenge de la setmana que ve amb un recorregut popular, de cinc o 10 quilòmetres, i un d'infantil. Les inscripcions s'han de formalitzar a Makersbyricoh.es amb un preu de 12 euros per a la popular i de 3 per a l'infantil. La recaptació de la cursa anirà destinada a la donació d'11 impressores 3D que es regalaran a centres sense recursos de tot l'Estat espanyol.

La sortida i l'arribada serà a l'empresa Ricoh. La cursa popular donarà el tret de sortida a partir de dos quarts de deu del matí. A continuació serà el torn de la cursa infantil. L'organització també disposarà d'un servei d'animació infantil per als més menuts. El responsable de comunicació interna de Ricoh, Carles Cano, anima tots els membres de l'empresa i la ciutadania a participar-hi.

Carles Cano

És una cursa solidària per aconseguir fons per repartir impressores 3D a centres de tot el país. L'objectiu és reduir la fractura digital.


Les inscripcions es tancaran dilluns de la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.