El 19è Cros Ciutat de Sant Cugat es disputarà el 12 de novembre amb novetats entre els més petits


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició del Cros / Font: Viaró School

Imatge de l'última edició del Cros / Font: Viaró School

El 19è Cros Ciutat de Sant Cugat es disputarà el 12 de novembre al Parc de la Pollancreda amb les principals novetats en les categories més joves. Les edats prebenjamí, benjamí i aleví sortiran en format de sortida llançada, inicis de cursa en petits grups de quatre o cinc corredors per evitar que surtin tots alhora, i en aquestes categories els participants es distribuïran segons l'edat i no el sexe. Així, hi haurà dos trams d'edats: els nascuts entre el gener i el juny i els nascuts entre el juliol i el desembre.

Com és habitual, la cursa més matinera serà a dos quarts de nou del matí amb la popular tant d'homes com de dones. Serà el primer tret de sortida de les 18 curses diferents que es disputaran, amb les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i special. Les tres edats més joves dividiran la sortida en quatre curses per aquests nous criteris d'edats i de sortida llançada. L'altra novetat principal serà el repartiment de premis, que serà divendres 17, cinc dies després, a la Plaça de la Vila a partir de les cinc de la tarda.

Amb aquesta modificació, l'organització pretén agilitzar les curses i no interrompre-les amb les entregues de premis entre les diferents categories.

De nou, el 'Prepara't Pel Cros'

Per segona edició es durà a terme un entrenament sobre el mateix terreny de la cursa per habituar-se al recorregut i en què s'explicaran estratègies per a la cita i com cal preparar el cos per competir-hi. Aquesta sessió serà el dissabte 4 de novembre, amb tres franges d'horaris: les edats aleví, infantil, cadet i juvenil serà a les deu, la benjamí a les onze i la prebenjamí a les dotze. Les inscripcions es poden dur a terme al web de l'OMET, organitzador del Cros.

Les inscripcions

Hi ha dues maneres d'inscriure's al Cros: a través del formulari online que facilita el web de l'organització i de manera presencial a través dels centres d'ensenyament i a les oficines de l'OMET, al passatge Baró de Coubertin, número 5, amb horari de deu del matí a una de la tarda i de cinc a vuit del vespre.

La participació és gratuïta a excepció de la categoria popular, que té un preu de tres euros que anirà destinat a l'entitat Avan, que treballa en millorar la qualitat de vida de les persones amb alguna malaltia neurològica. El límit d'inscripcions serà dimarts 7 de novembre a les dotze del migdia. A l'última cita es va batre el rècord d'inscrits amb 4.164 atletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.