L'atleta Jael Bestué s'incorpora al Barça després de sis temporades a les files del Muntanyenc


  • Comparteix:

Bestué deixa el Muntanyenc després de sis temporades  Font: Club Muntanyenc

Bestué deixa el Muntanyenc després de sis temporades Font: Club Muntanyenc

L'atleta santcugatenca Jael Bestué s'incorpora a la secció d'atletisme del Barça després de sis temporades al Club Muntanyenc. La blaugrana s'omple d'ambició amb aquest pas endavant i es fixa l'Europeu de pista coberta a Bielorússia i el Mundial a l'aire lliure de Finlàndia com a principals objectius.

Jael Bestué s'acomiada del club que l'ha vist créixer com a esportista. Després de realitzar alguna col·laboració amb el Barça, sobretot en competicions de relleus, finalment ha signat pel club blaugrana en el seu primer any de júnior.

Més enllà dels Campionats d'Espanya i millorar la seva marca personal, l'atleta s'ha fixat dos objectius de cara a la nova temporada. Bestué té la voluntat d'aconseguir la marca mínima per disputar l'Europeu en pista coberta a Bielorrúsia.

De cara a la pista a l'aire lliure també vol fer la marca mínima en la modalitat de 200 metres, on la santcugatenca es troba més còmode, per accedir al Mundial de Finlàndia. L'atleta destaca la importància d'aquest canvi i es mostra motivada davant el repte.

Jael Bestué

Ara la cosa canviarà perquè participaré en competicions més importants. Tinc moltes ganes.


El fitxatge pel Barça és per una temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.