Les incripcions de la 16a edició de les Milles de Valldoreix avancen a ritme de rècord


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de les Milles de Valldoreix / Font: Cugat.cat

Imatge de la presentació de les Milles de Valldoreix / Font: Cugat.cat

La 16a edició de les Milles de Valldoreix es disputen el 16 de març i de moment hi ha un 80% més d'inscrits que la darrera edició amb un total de 156. Les inscripcions s'han de formalitzar a Millesvalldoreix.com i es tanquen dimecres de la setmana que ve. Els participants podran triar entre les 3 i 5 milles i les infantils. L'EMD de Valldoreix donarà 1.000 euros a la junta local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Inscripcions gratuïtes

Els atletes en situació d'atur laboral o els que tinguin menys de 18 anys no hauran de pagar inscripció. El cost per a la resta d'atletes és de 10 euros i s'haurà de disposar de xip. La sortida de les 3 i 5 milles serà a dos quarts de deu del matí des del Complex Esportiu de l'EMD de Valldoreix. Les infantils sortiran a dos quarts de dotze.

Rècord d'inscrits

La cursa ha registrat un 80% més d'incrits que la darrera edició a les 3 i 5 milles per aquestes mateixes dates. 87 atletes apuntats al 2018 i 156 en enguany.

El vocal d'Esports de l'EMD, Bernat Gisbert, ressalta el bon ritme de les inscripcions i assenyala que volen que les Milles siguin un referent en el calendari de curses. La presentació de la cursa s'ha fet aquest dimarts amb la presència del persident de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, el director de la cursa, Rafa Meléndez, i el coordinador del Complex Esportiu de l'EMD, Álex López.




Bernat Gisbert

Volem que les Milles es consolidin i els inscrits així ho demostren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.