La secció d'atletisme del Muntanyenc es presenta en una renovada pista de la Guinardera

260 atletes integren la secció que ha volgut reconèixer els èxits de 2022 amb diferents guardons


  • Comparteix:

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, integrada per 260 atletes, s'ha presentat en societat aquest diumenge a les pistes de la Guinardera. L'acte ha servit per presentar la nova imatge de les pistes que es van arranjar l'estiu passat i que era 'una de les reivindicacions històriques' segons ha explicat el director de la secció, Fernando Cortizo. El club ha entregat 17 guardons corresponents als èxits assolits a nivell individual dels diferents atletes el 2022. L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha presidit l'acte i ha destacat la bona feina de l'entitat juntament amb les noves pistes que donaran un impuls qualitatiu als esportistes.

La secció d'atletisme competeix des de fa més d'una vintena d'anys i des de 2011 que té la seva pròpia casa, la Guinardera. Les pistes s'han remodelat, després de molts anys de reclamacions, i llueixen en un bon estat per a la pràctica de l'atletisme.

Els diferents equips des de sub 12 fins a sub 16 han anat desfilant i fent-se les fotografies de la nova temporada. A partir de sub 16 s'obren els grups de tecnificació i on s'assoleixen molts èxits. És el cas del grup de relleus de 4x100 masculí i femení que ostenta el rècord de Catalunya amb Isaias Artigues, Aleix Fuchs, Theo Rodriguez i Pau Subirats juntament amb Paula Rodriguez, Elda Romeva, Helena Santacana i Martina Zorino.

Toni González i Elda Romeva han estat escollits com a millors atletes de la secció amb diferents èxits estatals i europeus. El grup d'atletisme adaptat també ha tingut presència destacada i una forta ovació del públic assistent.

El director de la secció, Fernando Cortizo, ha destacat que la millora de les pistes d'atletisme era necessària i aportarà un salt qualitatiu als atletes.



















Fernando Cortizo

Passem d'unes pistes en mal estat a unes pistes de gran nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.