Miquel Morales (triatleta): 'El premi és anar al mundial de Lahti'

El santcugatenc competirà en la franja d'edat de 50-54 en el Campionat Mundial d'Ironman 70.3


  • Comparteix:

El triatleta Miquel Morales en una de les proves IRONMAN / Foto: cedida

El triatleta Miquel Morales en una de les proves IRONMAN / Foto: cedida

El santcugatenc Miquel Morales té tot a punt per a disputar el seu primer Campionat del Món d'Ironman 70.3 que es disputa a Lahti (Finlàndia) aquest cap de setmana. El triatleta es va classificar per primer cop a aquesta prova mundialista, on es reuneixen els millors esportistes d'aquesta disciplina, el passat mes d'octubre a la prova de Barcelona. Una cinquena posició aconseguida en el grup d'edat 50-54 va ser suficient per poder accedir al mundial de Lahti.

Morales porta 25 anys fent diferents triatlons, d'entre els quals 50 de llarga distància (10 Ironman i 40 Ironman 70.3). "Ara al setembre faig 50 anys, i per tant tot són números rodons aquest any", ha explicat el santcugatenc a Cugat Mèdia.

Sobre la seva participació en el mundial de Lahti, Morales ha afirmat que el seu objectiu és "gaudir de la prova". "El premi és anar-hi, no busco cap resultat concret perquè soc conscient que hi ha molt de nivell", ha reflexionat l'esportista.

Aquest divendres, Morales viatja fins a Finlàndia per concentrar-se de cara a la cursa de diumenge. Tot i això, el santcugatenc ja ha inspeccionat el terreny i creu que el recorregut és "ideal". "Si l'hagués dissenyat seria així, i a més amb les temperatures que s'esperen tot apunta perfectament", ha explicat Miquel Morales.


Miquel Morales

L'objectiu és gaudir de la prova. El premi és anar-hi. No busco cap resultat concret perquè soc conscient que es fa molt difícil assolir una bona posició amb molts atletes classificats, amb molt nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.