Rovira, campió de Catalunya


  • Comparteix:

El llançador de pes santcugatenc Eloi Rovira s'endú el Campionat de Catalunya individual i estableix el nou rècord de la competició. Rovira es mostra molt satisfet per la regularitat assolida i espera arribar properament als 18 metres.

Continua la bona ratxa d'Eloi Rovira aquest 2008. Després dels bons resultats obtinguts aquest darrer mes de gener, febrer no podia començar millor. Primer al Campionat de Catalunya individual que es va disputar a Vilafranca del Penedès aquest diumenge i nou rècord al sarró. Un llançament de 17'47 metres va significar l'única plusmarca de la competició, va donar la victòria al santcugatenc i va posar el llistó molt alt als seus rivals. Tot i no arribar als 18 metres, Rovira es mostra molt satisfet amb la consecució d'aquest títol i amb la regularitat assolida a les darreres cites.

Eloi Rovira

Estic molt content per la regularitat que he aconseguit però espero arribar als 18 metres.


Dissabte, Rovira va participar al "Meeting" de Saragossa, una competició on hi participaven els 8 millors llançadors de pes del panorma nacional. El santcugatenc va acusar els nervis i va acabar vuitè amb un discreta actuació (17,30m).

L'atleta del Futbol Club Barcelona disputarà el darrer cap de setmana de febrer el Campionat d'Espanya Absolut, una bona oportunitat per continuar amb la ratxa de bons resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.